Doorlopend open
+15 merken beschikbaar
Betalen met ecocheques is mogelijk
Test- en vervangfietsen beschikbaar
Electra | Townie Commute Go! 5i EQ Step-Thru

Electra Townie Commute Go! 5i Step Thru EU M Cream 500WH

Electra Townie Commute Go! 5i Step Thru EU M Cream 500WH
Electra | Townie Commute Go! 5i EQ Step-Thru

Electra Townie Commute Go! 5i Step Thru EU M Cream 500WH

3.199,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

De Townie® Commute Go! 5i is een stijlvolle forenzenfiets die bestand is tegen zwaar gebruik. Hij biedt het comfort en de controle van een authentieke Electra, gekoppeld aan e-biketechnologie van Bosch. De in bijpassende kleuren gelakte spatborden en voor-/achterdragers maken hem tot een stijlvol vervoermiddel. De rechtop zitpositie geeft je een goed zicht op de weg zodat je tijdig kuilen in de weg, omleidingen of dat leuke cafeetje ontdekt.

Je zoekt naar een e-bike met de technologie en kwaliteitsonderdelen die nodig zijn om snel, veilig en stijlvol te kunnen forenzen. De Townie Commute Go! heeft een naar achteren gebogen stuur voor een ontspannen zithouding, terwijl de voor- en achterdrager plus de verlichting extra functionaliteit toevoegen aan deze tweewieler.

Door de Bosch Performance motor, de Schwalbe 700c-banden en hydraulische schijfremmen is deze fiets uitermate geschikt voor...