Doorlopend open
+15 merken beschikbaar
Betalen met ecocheques is mogelijk
Test- en vervangfietsen beschikbaar
Electra | Vale Go! Equipped

Electra Vale Go! EQ EU M Moonstone 500WH

Electra Vale Go! EQ EU M Moonstone 500WH
Electra Vale Go! EQ EU M Moonstone 500WH
Electra | Vale Go! Equipped

Electra Vale Go! EQ EU M Moonstone 500WH

3.299,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

De Vale Go! 9D EQ kan comfortabel overweg met zowel dagelijkse boodschappen, lange woon-werkritten als plezierritjes. Deze e-bike is voorzien van een krachtige Bosch Active Line Plus motor en volledig geïntegreerde accu in een step-thru frame. Het Bosch Kiox display heeft een Bluetooth-verbinding en biedt geavanceerde ritinformatie. Maar bovenal is het Electra, dus een knaller om mee te rijden.

Je ben op zoek naar een veelzijdige en stijlvolle e-bike met trapondersteuning. De Vale Go! 9D EQ is uitgerust met spatborden om je droog te houden en led-verlichting om je veilig te verplaatsen Daarmee is hij klaar voor al je dagelijkse avonturen. De geïntegreerde MIK achterdrager verhoogt de praktische bruikbaarheid omdat je fietstassen, een fietsmand, een fietskrat of een honden/kattenbench kunt monteren.

Ondersteund door een Bosch Active Line Plus motor en uitgerust met Bontrager E6 Hard-Cas...