Doorlopend open
+15 merken beschikbaar
Betalen met ecocheques is mogelijk
Test- en vervangfietsen beschikbaar
Electra | Vale Go! 9D EQ

Electra Vale Go! EQ EU M Zinc 500WH

Electra Vale Go! EQ EU M Zinc 500WH
Electra | Vale Go! 9D EQ

Electra Vale Go! EQ EU M Zinc 500WH

3.099,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

De Vale Go! 9D EQ kan comfortabel overweg zowel met dagelijkse boodschappen, lange woon-werkritten als plezierritjes. Deze e-bike is voorzien van een krachtige Bosch Active Line Plus motor en volledig geïntegreerde accu in een step-thru frame. Het Bosch Kiox display heeft een Bluetooth-verbinding en biedt geavanceerde ritinformatie. Maar bovenal is het Electra, dus een knaller om mee te rijden.

Je ben op zoek naar een veelzijdige en stijlvolle e-bike met trapondersteuning. Uitgerust met spatborden om je droog te houden en LED-verlichting om je veilig te verplaatsen

de Vale Go! 9D EQ is klaar voor je dagelijkse avonturen. Voeg eenvoudig een paar zijtassen aan de geïntegreerde achterdrager toe voor extra functionaliteit.

Ondersteund door een Bosch Active Line Plus motor en uitgerust met Bontrager E6 Hard-Case Lite 27.5" x 2,4” banden, hydraulische schijfremmen en geveerde zadelpen, zorg...