Doorlopend open
+15 merken beschikbaar
Betalen met ecocheques is mogelijk
Test- en vervangfietsen beschikbaar
Electra | Ghostrider Go! 5i

Electra Ghostrider Go! EU 26 Black Shadow 500WH

Electra Ghostrider Go! EU 26 Black Shadow 500WH
Electra | Ghostrider Go! 5i

Electra Ghostrider Go! EU 26 Black Shadow 500WH

3.699,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

De Ghostrider™ Go! is geïnspireerd op ’s werelds allereerste superbike-motor, die berucht was om zijn vermogen en zijn topsnelheid. Het gehydrovormde frame, afgewerkt in chroompolish en ultra-gloss zwart, en de custom nummerplaat verenigen moderne e-biketechnologie met retrostijl.

Je hang naar avontuur is net zo sterk als je gevoel voor detail. Van het speciale zadel en de handvatten tot de eigengereide detaillering: onze Attitude Go! e-bikes zijn superstoer. Voeg daar onze gepatenteerde Flat Foot Technology® framegeometrie plus de kracht van een Bosch-motor aan toe en je hebt een fantastische bike.

De Ghostrider™ Go! wordt aangedreven door een Bosch Performance Line systeem met 250 W middenmotor en heeft een Bosch Purion display. Je hebt de beschikking over vier ondersteuningniveau’s, van Eco tot Turbo. Met de Shimano Nexus Inter 5-E naaf schakel je als vanzelf - zelfs op steile helli...