Doorlopend open
+15 merken beschikbaar
Betalen met ecocheques is mogelijk
Test- en vervangfietsen beschikbaar
Trek | Allant+ 8

Trek Allant+ 8 L Matte Gunmetal 625WH

Trek Allant+ 8 L Matte Gunmetal 625WH
Trek | Allant+ 8

Trek Allant+ 8 L Matte Gunmetal 625WH

4.299,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

De Allant+ 8 is gemaakt voor enthousiaste e-bikerijders die houden van kwaliteit, stijl en prestaties. Het is de ideale e-bike voor forenzen die bewust kiezen voor de prestaties en betrouwbaarheid van een Bosch-systeem dat ondersteunt tot 25 km/u, voor mensen die houden van design en voor iedereen die klaar is met files en het zoeken naar duurbetaalde parkeerplaatsen.

Een stijlvol gehydrovormd aluminium frame met een volledig geïntegreerde 625 Wh Bosch PowerTube accu, een krachtig Bosch Performance Line CX aandrijfsysteem (250 W, 85 Nm) dat ondersteunt tot 25 km/u en een Kiox controller. Verder heeft de fiets een 10-speed Shimano aandrijving, hydraulische schijfremmen, een geïntegreerd verlichtingssysteem voor/achter, spatborden, een bagagedrager en stijve 27/5"-wielen met steekassen.

Met deze fiets wil je elke dag opnieuw op pad. Hij heeft krachtige elektrische ondersteuning, doordach...