Doorlopend open
+15 merken beschikbaar
Betalen met ecocheques is mogelijk
Test- en vervangfietsen beschikbaar
Trek | District+ 8 Lowstep

Trek District+ 8 Lowstep L Matte Pacific 500WH

Trek District+ 8 Lowstep L Matte Pacific 500WH
Trek | District+ 8 Lowstep

Trek District+ 8 Lowstep L Matte Pacific 500WH

3.499,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

De District+ 8 Lowstep is een comfortabele, betrouwbare elektrische stadsfiets met kwalitatieve onderdelen zoals een extra krachtige Bosch 500 Wh PowerTube accu, een 8-speed interne versnellingsnaaf en Forklight 3.0 vering. Dankzij de sterke Bosch motor en accu ben je altijd snel op de plaats van bestemming en de geveerde voorvork en zadelpen zorgen voor optimaal comfort. Daarnaast is hij uitgerust met alles wat je nodig hebt voor dagelijkse ritten zoals spatborden, geïntegreerde verlichting en een achterdrager.

Je wilt graag een betrouwbare, onderhoudsarme elektrische fiets voor stadsgebruik en woon-werkverkeer met een uitrusting die het verschil maakt in prestaties en comfort, zoals een extra krachtige Bosch accu, Forklight 3.0 vering en een breed versnellingsbereik.

Een lichtgewicht Alpha Smooth Aluminium frame met lowstep-geometrie en volledig geïntegreerde 500 Wh accu, een Bosch A...