Doorlopend open
+15 merken beschikbaar
Betalen met ecocheques is mogelijk
Test- en vervangfietsen beschikbaar
Electra | Townie Go! 5i EQ Step-Over

Electra Townie Go! 5i Step Over EU 26 Olive 500WH

Electra Townie Go! 5i Step Over EU 26 Olive 500WH
Electra | Townie Go! 5i EQ Step-Over

Electra Townie Go! 5i Step Over EU 26 Olive 500WH

3.199,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

Ga naar de markt. Ga naar het strand. Ga een kop koffie pakken. De Electra Townie® Go! 5i is een gebruiksvriendelijke, fun e-bike met verrassend krachtige trapondersteuning waarmee je eindeloos kunt blijven rijden. Dankzij het Bosch Active Line Plus System en de Electra Flat Foot Technology lijken heuvels vlakker en afstanden korter. Je kunt niet op een Townie Go! rijden zonder te glimlachen!

Of je nu elke dag fietst of je gaat er alleen maar zo nu en dan op uit, de Townie Go! 5i vindt het allemaal helemaal prima. De nieuwe, verbeterde versie van één van onze bestverkochte e-bikes helpt om grenzen te verleggen en draagt bij aan een betere leefstijl. Fiets verder, sneller en met nog meer plezier!

Dankzij het Bosch Active Line Plus System met 250 watt middenmotor en 4 ondersteuningsniveaus - Eco, Tour, Sport en Turbo - is geen helling of afstand nog onoverkomelijk. De Shimano Nexus Inter...