Doorlopend open
+15 merken beschikbaar
Betalen met ecocheques is mogelijk
Test- en vervangfietsen beschikbaar
Electra | Townie Go! Loft 7D EQ Step-Thru

Electra Townie Go! 7D EQ Step Thru EU M Guava 252WH

Electra Townie Go! 7D EQ Step Thru EU M Guava 252WH
Electra | Townie Go! Loft 7D EQ Step-Thru

Electra Townie Go! 7D EQ Step Thru EU M Guava 252WH

1.899,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

De Townie Go! 7D EQ is een allemansvriend. Hij combineert comfort en controle met de power en het plezier van een e-bike. Hij heeft een volledig geïntegreerde accu, drie ondersteuningsniveaus, 26” banden en de gepatenteerde Electra Flat Foot Technology®. Rijd sneller, verder en plezieriger voor minder geld.

Misschien dacht je dat een goede e-bike buiten je mogelijkheden lag. De Townie Go! 7D EQ is echter een gebruiksvriendelijke, leuke en vooral betaalbare elektrische fiets. Of je nu een ervaren fietser bent of na lange tijd weer terugkeert op een tweewieler, deze fiets is een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een betere levensstijl.

Het Hyena-systeem heeft een achterwielmotor en drie ondersteuningsstanden voor vertrouwen en controle, terwijl een led-display de resterende accucapaciteit en de ondersteuningsstand weergeven. Mechanische schijfremmen bieden soepele en krachtig...