Doorlopend open
+15 merken beschikbaar
Betalen met ecocheques is mogelijk
Test- en vervangfietsen beschikbaar
Trek | 520 Disc

Trek 520 48 Diablo Red NA

Trek 520 48 Diablo Red NA
Trek 520 48 Diablo Red NA
Trek | 520 Disc

Trek 520 48 Diablo Red NA

1.749,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

De 520 is een stalen toerfiets die gemaakt is voor avontuurlijke ritten tot ver achter de horizon. Het is het langstlopende model uit onze collectie en hij is gebouwd om jou met al je spullen te vervoeren tijdens lange reizen. Bevestigingspunten voor dragers en spatborden, een breed versnellingsbereik voor het klimmen en een stabiele toergeometrie maken deze fiets ideaal voor meerdaagse avonturen met bagage of comfortabele dagtripjes.

Jij meet het succes van een rit af aan het aantal fantastische uitzichten. Als je niet aan het fietsen bent, is de kans groot dat je bezig bent met het voorbereiden van je volgende trip. Je hoort de lokroep van stille, eindeloze wegen en wilt een stabiele toerfiets die geschikt is voor het vervoeren van zware bepakking op zowel meerdaagse trips als tijdens dagelijkse ritten.

Een chromoly stalen frame dat de trillingen van het wegdek absorbeert, een lichtm...