Doorlopend open
+15 merken beschikbaar
Betalen met ecocheques is mogelijk
Test- en vervangfietsen beschikbaar
Electra | Honeycomb 3i

Electra Honeycomb 3i Step Thru 26 Mint Metallic Fade NA

Electra Honeycomb 3i Step Thru 26 Mint Metallic Fade NA
Electra | Honeycomb 3i

Electra Honeycomb 3i Step Thru 26 Mint Metallic Fade NA

949,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

Kleurrijke zonnebloemen en bijen sieren het tweekleurig verlopende spuitwerk op de nieuwste Artist Series Fashion Cruiser, Honeycomb 3i. Je vindt details zoals honingraten en zoemende bijen op het frame en opvallende gele velgen, net als een custom zadel, handvatten en bel op deze pracht van een fiets.

Je zoekt naar een fiets die net zo uniek is als jij. Je houdt van kwaliteitsproducten en wilt het comfort en de controle van onze gepatenteerde framegeometrie. Fietsen in onze Artist Serie zijn ultieme stijliconen dankzij fraai vormgegeven zadels, handvatten en geïntegreerde details in het frame, de spatborden en de kettingbeschermer. Eigen stijl Inbegrepen.

Een lichtgewicht aluminium boomerang-frame met onze gepatenteerde Flat Foot Technology® geeft je een rechte zitpositie. Shimano Nexus drieversnellingsnaaf en trommelremmen staan garant voor eenvoudig schakelen en remmen. Custom ontwo...