Doorlopend open
+15 merken beschikbaar
Betalen met ecocheques is mogelijk
Test- en vervangfietsen beschikbaar
Electra | Loft 7i Step-Thru

Electra Loft 7i Ladies' S Matte Hazel NA

Electra Loft 7i Ladies' S Matte Hazel NA
Electra Loft 7i Ladies' S Matte Hazel NA
Electra | Loft 7i Step-Thru

Electra Loft 7i Ladies' S Matte Hazel NA

799,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

Dit is jouw stad. Beweeg mee met de flow. De Loft™ 7i is een lichtgewicht forenzenfiets die de fun in het woord functionaliteit benadrukt. De 700c-wielen en een rechtop zitpositie met naar voren geplaatste voeten, zorgen samen voor een optimale snelheid, comfort en controle. Deze moderne klassieker is gebouwd voor puur rijplezier. Hij is licht. Hij is duurzaam. Hij is comfortabel en is ontworpen voor zwaar stadsgebruik.

Je hebt een soepel rijdende, onderhoudsarme forenzenfiets nodig die capabel genoeg is om je door het stadsverkeer te loodsen. Of het nu gaat om een rit naar het werk, de supermarkt of het happy hour, deze fiets kan je er veilig en in stijl naartoe brengen.

De Loft 7i is bestand tegen zwaar gebruik, heeft 700c-wielen en een rechtop zitpositie voor maximale controle en comfort. Deze lichtgewicht stadsfiets is uitgerust met een Shimano Nexus 7-speed interne versnellingsnaa...