Doorlopend open
+15 merken beschikbaar
Betalen met ecocheques is mogelijk
Test- en vervangfietsen beschikbaar
Electra | Loft 7i EQ Step-Thru

Electra Loft 7i EQ Ladies' M Green Tea NA

Electra Loft 7i EQ Ladies' M Green Tea NA
Electra | Loft 7i EQ Step-Thru

Electra Loft 7i EQ Ladies' M Green Tea NA

699,

Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

Dit is je stad. Geniet ervan. De Loft™ 7i is een lichtgewicht woon-werkfiets waarbij het plezier uit zijn functionaliteit komt. 700c wielen en een rechtop zithouding waarbij de voeten meer naar voren geplaatst zijn, zorgen voor een perfecte snelheid, comfort en controle. Deze moderne klassieker is gemaakt voor puur rijplezier. Hij is licht. Hij is duurzaam. Hij is comfortabel en opgewassen tegen zwaar gebruik in stadsverkeer.

Je wilt een soepel rijdende, onderhoudsarme woon-werkfiets die opgewassen is tegen veeleisend stadsverkeer. Of de rit nu naar het werk gaat, richting de supermarkt of voor ontspanning is, met deze fiets moet je er veilig en in stijl kunnen komen.

De Loft 7i EQ springt soepel om met wat alles je onderweg tegenkomt dankzij de 700c wielen en de rechtop zithouding die comfort en controle biedt. Deze lichtgewicht stadsfiets heeft een Shimano Nexus 7-speed interne versn...