Pro Caliber SL

Pro Caliber SL

 
Tijdens de hoogtijdagen van het mountainbiken, was de Procaliber de schrik van alle andere racebikes. Nu is hij terug om opnieuw te gaan heersen op de XC-circuits waarbij de term 'hardtail' een compleet nieuwe lading krijgt en er nieuwe maatstaven worden gezet voor snelheid en slimheid.

De IsoSpeed decoupler van de Procaliber biedt compromisloze crosscountry-prestaties, efficiency en een ongelofelijke rijgevoel. Het is de snelste, soepelste en slimste hardtail op de trails.IsoSpeed decoupler

Soepel betekent sneller. Onze innovatieve decoupler verhoogt verticale flexibiliteit zonder verlies aan efficiëntie. Je rijdt sneller, langer en sterker.

Dubbel zo stijf: Boost148/110

De extra brede 148 mm inbouwbreedte achter en 110 mm vóór op 29ers resulteert in sterkere, stabielere wielen waardoor bovendien bredere banden, een kortere liggende achtervork en meer aandrijfopties mogelijk zijn.

G2: een beter sturende 29er

Geavanceerde framegeometrie en een specifieke vork-offset bieden je nauwkeurig stuurgedrag bij lage snelheden zonder dat de stabiliteit bij hoge snelheden in het geding komt.

Smart Wheel Size

Er is niet één wielmaat voor iedereen. We zetten de juiste wielmaat in elk frame: 27.5/650b in 15.5”-frames, 29er in 17” en grotere maten. Iedereen wint.


Meer info