Stache

STACHE

De Stache is een volledig nieuwe soort 29+ mountainbike. De brede 3" banden hebben oneindig grip en versterken de voordelen van 29ers. Tegelijkertijd zijn de liggende achtervorken opmerkelijk kort en dat zorgt voor een plezierig, levendig rijgedrag.

Wil je de mogelijkheden van een volledig geveerde fiets in de vorm van een eenvoudige hardtail, plus de extra voordelen van 29+ banden? Dan ben je in de wieg gelegd voor een Stache.Het voordeel van de Stache

Je zult verbaasd staan hoe de capabele, onwrikbare 29+ banden het direct mogelijk maken om harder door de bocht te gaan zonder weg te slippen.

Korte, wendbare liggende achtervorken

De meeste 29+ frames zijn 'uitgerekt' om bredere banden te kunnen monteren. Zo niet bij de Stache. De verhoogde midstay en de 1X-aandrijving maken het mogelijk om het achterwiel naar voren te plaatsen in de slechts 420 mm - 405 mm korte liggende achtervork.

Dubbel zo stijf: Boost148/110

De extra brede 148 mm inbouwbreedte achter en 110 mm vóór op 29ers resulteert in sterkere, stabielere wielen waardoor bovendien bredere banden, een kortere liggende achtervork en meer aandrijfopties mogelijk zijn.

Jij beslist: 29+/27.5+/29˝

De slim ontworpen Stranglehold dropout van Trek maakt het mogelijk om met verschillende wielmaten te rijden. Rij met 29+ voor een verpletterende trail-rit, kies 27.5" voor een speelsere setup of de standaard 29" voor crosscountry-prestaties

Meer info