Top Fuel

Top Fuel

De fiets die het podium beheerste op het hoogtepunt van de mountainbike-racegeschiedenis, is terug om het hoogste schavot op te eisen.
Verfijnd en doordrenkt met nieuwe technologie, is de Top Fuel de snelste fiets op het parcours.
De beter-dan-ooit Top Fuel is de snelle, veelzijdige keuze voor de crosscountry-rijder, marathonrijder en het complete Trek Factory Racing World Cup team.


 

Geavanceerde XC-vering

Beproefde veringstechnieken van Trek zoals ABP, EVO-link en Full Floater zijn geoptimaliseerd voor fietsen met minder veerweg voor meer snelheid en efficiëntie, inclusief een achterdemper met race tuning.
 

Dubbel zo stijf: Boost148/110

De extra brede 148 mm inbouwbreedte achter en 110 mm vóór op 29ers resulteert in sterkere, stabielere wielen waardoor bovendien bredere banden, een kortere liggende achtervork en meer aandrijfopties mogelijk zijn.
 

G2: een beter sturende 29er

Geavanceerde framegeometrie en een specifieke vork-offset bieden je nauwkeurig stuurgedrag bij lage snelheden zonder dat de stabiliteit bij hoge snelheden in het geding komt.
 

Smart Wheel Size

Er is niet één wielmaat voor iedereen. We zetten de juiste wielmaat in elk frame: 27.5/650b in 15.5”-frames, 29er in 17” en grotere maten. Iedereen wint.

Meer info